Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26821
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T09:40:23Z | |
dc.date.available | 2023-02-13T09:40:23Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26821 | |
dc.description | Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до лаборатор. курсу та самост. роботи здобувачів вищої освіти за освіт. програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 62 c. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою навчальної дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» є отримання знань, що необхідні для виробничо-технологічної, проектної і дослідницької діяльності в галузі технології молочних і молоковмісних продуктів. Завдання навчальної дисципліни полягають у формуванні наукового підходу до питань виробництва молочних продуктів, набуття знань і практичних умінь при вивченні основних технологічних схем, ліній, операцій і процесів, що їх супроводжують. У підсумку ЗВО повинні: знати : 1) вимоги до молочної сировини; 2) технологічні параметри та напрямки у виробництві питних видів молока та вершків, фактори, що впливають на ефективність виробництва; 3) обґрунтування способів виробництва кисломолочних виробів, збагачення їх компонентами функціонального призначення; 4) параметри виробництва сичужних та плавлених сирів, вершкового масла, сухих та згущених молочних консервів, факторів, що впливають на їх виробництво; 5) технологію виробництва морозива, вплив технологічних факторів на його якість. вміти 1) здійснювати контроль якості основної сировини, напівфабрикатів і готової продукції; 2) розробляти заходи по забезпеченню якості готової продукції – визначати і розраховувати вихід готових виробів; впроваджувати згідно з умовами виробництва і технічним оснащенням заводів або цехів найбільш раціональні способи виробництва молокопродуктів; 3) користуватися нормативно-технічною документацією; 4) орієнтуватись в питаннях режиму економії сировини та енергоресурсів, оптимізації технологічних процесів і витрат усіх видів ресурсів; 5) впроваджувати нові види сировини, здійснювати пошук нових технологічних і технічних рішень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4415 ТММ метод 2022.pdf | методичні вказівки | 2,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.