Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26879
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.date.accessioned2023-02-28T13:05:33Z-
dc.date.available2023-02-28T13:05:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26879-
dc.descriptionОрганізація НАССР на підприємствах харчової промисловості : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання / уклад. О. Б. Хребтань. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 16 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації до виконання практичних занять і самостійної роботи розроблені відповідно до робочої програми дисципліни «Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості» для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології, ОПП «Харчові технології та інженерія». Метою практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості» є формування у студентів практичних навичок і вмінь щодо розробки і впровадження системи НАССР на різних підприємствах харчової галузі та ресторанного господарства. Проведення практичних занять у формі ділової гри, допоможе здобувачам вищої освіти опанувати навички членів робочих груп НАССР та їх керівників, навчитися приймати відповідальні рішення, ефективно керувати процедурами впровадження програм-передумов системи, розширити свої знання щодо майбутньої професії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleОрганізація НАССР на підприємствах харчової промисловості : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4428 Метод НАССР (3).pdfметодичні вказівки319,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.