Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Стандартизація, метрологія та сертифікація : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» ОПП «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчанняХребтань, О. Б.
2022Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.
2022Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.
2022Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М.
2022Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.
2022Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М.
2022Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання /Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А.
2021Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчанняСероштан, І. О.; Хребтань, О. Б.
2019Обладнання підприємств торгівлі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Організація торгівлі» для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.
2013Експертиза товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей 7.03051001 та 8.03051001 «Товарознавство та комерційна діяльність» всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Кучинська, А. М.; Левченко, А. М.
2013Товарознавство і торговельне підприємництво. Методичні вказівки з наскрізної програми практики для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр»Дудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Гаценко, С. В.
2016Основи товарознавчої експертизи. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Ганєєва, Т. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14