Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405
Назва: | Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності |
Автори: | Болховітіна, О. І. Шидакова-Каменюка, О. Г. Чугаєвська, О. Г. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | В сучасних умовах виробництво хлібобулочних виробів зниженої вологості в Україні є одним із шляхів вирішення продовольчої безпеки, обумовленої необхідністю забезпечення населення продукцією тривалого терміну зберігання. Висока енергетична і низька харчова цінність робить їх перспективним об’єктом для створення продукту з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. |
Опис: | Болховітіна, О. І. Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності / О. І. Болховітіна , О. Г. Шидакова-Каменюка , О. Г. Чугаєвська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 251 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2022 Part 4-251.pdf | наукова доповідь | 423,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.