Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28733
Назва: Органічна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»
Автори: Замай, Ж. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Під час вивчення курсу «Органічна хімія» здобувачі вищої освіти відповідно до освітньої програми «Екологія» виконують контрольну роботу. Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить 7 практичних вправ, зміст яких охоплює основні розділи органічної хімії. Під час виконання контрольної роботи необхідно користуватися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури. Варіант завдання контрольної роботи відповідає номеру прізвища студента в академічному журналі групи Контрольна робота здається на перевірку викладачеві у чітко вказані ним терміни. Після перевірки роботи викладачем, за наявності зауважень, мають бути зроблені необхідні виправлення; не зараховані роботи повертаються на доопрацювання. У разі не відповідності варіанту контрольна робота не рецензується. Виконану роботу треба підписати і зазначити дату виконання. Після рецензування студент захищає контрольну роботу в формі співбесіди з викладачем. Студенти, які не подали або не захистили контрольну роботу у встановлений навчальним графіком термін, до екзамену не допускається. Перед виконанням контрольної роботи потрібно уважно опрацювати відповідні розділи курсу.
Опис: Органічна хімія : метод. вказ. до виконання контр. роботи для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня освіт.-проф. програми «Екологія» / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023.- 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28733
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4995 КР_ОХ_ метод 2023 (1).pdfметодичні вказівки1,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.