Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28736
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-05T12:35:07Z | - |
dc.date.available | 2023-09-05T12:35:07Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28736 | - |
dc.description | Загальна хімія : метод. вказівки до лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти перш.(бакалавр.) рівня освіт.-проф. програми «Екологія / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 36 c. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки складено відповідно до програми курсу Загальна хімія, що читається для студентів спеціальності 101 Екологія з метою удосконалення організації лабораторно-практичного курсу та самостійної роботи студентів. Курс є загальнотеоретичним і передує вивченню спеціальних дисциплін. Методичні вказівки містять методику виконання лабораторних робіт, короткі теоретичні відомості і завдання (задачі і вправи). Також наведено приклади розв’язання типових задач і вправ. До додатків включено довідникову інформацію, що вивільняє час студента і дає можливість прискорити розв’язання розрахункових вправ. Використання робочого зошита звільняє студента від непродуктивної механічної роботи, орієнтує на обов’язкові результати навчання, не позбавляючи власної творчості по засвоєнню знань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Загальна хімія : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми "Екологія" | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Природничі науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4993 ЗХ лаб метод 2023 (1) ДОР .pdf | методичні вказівки | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.