Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28737
Назва: Загальна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітньо-професійної програми «Екологія»
Автори: Замай, Ж. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): З метою набуття компетентностей, передбачених освітньо-професійною програмою «Екологія» при вивченні освітньої компоненти Загальна хімія, передбачено виконання контрольної роботи. Кожний варіант контрольної роботи обовʼязково містить розрахункові задачі з усіх тем загальної хімії, які включено до програми для студентів спеціальності 101 Екологія. Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить розрахункові задачі з основних тем курсу, а також одну задачу з екологічним змістом. При виконанні контрольної роботи необхідно користуватися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури, зокрема приклади розвʼязку всіх типових завдань, що включені до даної контрольної роботи наведено у навчальному посібнику Замай Ж. В. Хімія навколишнього середовища. Частина 1. Загальна хімія : навч. посіб. для здобувачів першого рівня вищої освіти за спеціальністю 101 – Екологія / Ж. В. Замай, С. В. Ткаченко. – Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – 124 с. Також для зручності здобувачів вищої освіти під час виконання контрольної роботи в даних методичних вказівках наведено довідникову інформацію (Додатки А-Д). По темах, що винесено на самостійне опрацювання в методичних вказівках крім прикладів розвʼязку типових задач наводяться також короткі теоретичні відомості.
Опис: Загальна хімія : метод. вказівки до виконання контр. роботи для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) освіт.-проф. програми «Екологія» / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 37 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28737
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4994 ЗХ КР метод вказівки 2023.pdfметодичні вказівки1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.