Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28890
Назва: Класичний масаж : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"
Автори: Титаренко, В. І.
Черняков, В. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики фахівця спеціальності 017 – Фізична культура і спорт «Класичний масаж» є обов’язковою дисципліною, як один із основних засобів фізичної рекреації та профілактики захворювань. Метою викладання навчальної дисципліни «Класичний масаж» є формування науково-професійного світогляду бакалавра спеціальності «Фізична культура і спорт» у галузі Освіта/Педагогіка та ефективне забезпечення спеціальної професійно-педагогічної підготовки ЗВО, формування теоретичних знань і практичних навичок та вмінь з комплексного оздоровчого та лікувального впливу на організм людини, ефективне забезпечення спеціальної професійно-педагогічної підготовки здобувачів, формування теоретичних знань і практичних навичок та вмінь для ефективного використання масажу як лікувально-оздоровчої процедури.
Опис: Класичний масаж : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" / уклад.: В. І. Титаренко, В. В. Черняков. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. - 62 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28890
Розташовується у зібраннях:Черняков В. В.: навчально-методичні видання
Титаренко В. І.: навчально-методичні видання
Медичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5047 Класичний_масаж_п .pdfметодичні вказівки513,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.