Медичні науки : [69] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 69
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Фітнес та рекреація : методичні вказівки до підготовки до атестаційного (державного кваліфікаційного) іспиту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Зайцев, В.О.; Черняков, В. В.; Желізний, М. М.; Ридзель, Ю. М.
2024Теорія і методика фізичного виховання : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Зайцев, В.О.
2024Олімпійський та професійний спорт : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Синіговець, І. В.
2024Історія фізичної культури: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Синіговець, І. В.
2024Історія фізичної культури : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Синіговець, І. В.
2024Основи менеджменту та маркетингу у фітнес індустрії: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальність 017 "Фізична культура і спорт"Драгунов, Д. М.; Ридзель, Ю. М.
2024Теорія і методика адаптивного фізичного виховання : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Желізний, М. М.
2024Спортивний масаж : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Спортивний масаж : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Спортивна медицина : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Курортологія та дієтотерапія: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Спортивна медицина : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Курортологія та дієтотерапія: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2023Гімнастика з методикою викладання : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Черняков, В. В.
2023Класичний масаж : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2023Класичний масаж : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 " Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2023Основи кардіології та пульмонології (за професійним спрямуванням) : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Лузан, Л. В.
2023Основи кардіології та пульмонології (за професійним спрямуванням): методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Лузан, Л. В.; Черняков, В. В.
2023Преформовані фізичні чинники: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Демченко, А. А.; Черняков, В. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 69