Титаренко В. І.: навчально-методичні видання : [21] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 21
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Спортивний масаж : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Спортивний масаж : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Спортивна медицина : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Курортологія та дієтотерапія: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Спортивна медицина : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Курортологія та дієтотерапія: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2024Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2023Класичний масаж : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2023Класичний масаж : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 " Фізична культура і спорт"Титаренко, В. І.; Черняков, В. В.
2023Лікувальний масаж : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.
2023Лікувальний масаж: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр) /Титаренко, В. І.
2022Техніка та методика класичного масажу : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.
2022Техніка та методика класичного масажу : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.
2022Спортивний масаж : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.
2022Спортивний масаж : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.
2022Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності опорно-рухового апарату та нервової системи: методичні вказівки з практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр)Майдіков, Ю. Л.; Титаренко, В. І.
2022Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії за профілем майбутньої професії : методичні вказівки з практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалавр)Майдіков, Ю. Л.; Титаренко, В. І.
2022Домедична допомога : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.
2022Домедична допомога : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освітній ступінь бакалавр)Титаренко, В. І.
2022Домедична допомога (Долікарська медична допомога) : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" (освітній ступінь бакалаврТитаренко, В. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 21

Перегляд