Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29028
Назва: Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до підготовки до атестаційного (державного кваліфікаційного) іспиту з фаху для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"
Автори: Дубина, М. В.
Панченко, О. І.
Садчикова, І. В.
Шпомер, Т. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Відповідно до Стандарту вищої освіти у Національному університеті «Чернігівська політехніка» атестація здобувачів кваліфікації бакалавра фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку здійснюється у формі атестаційного екзамену. Атестаційний екзамен за спеціальністю перевіряє досягнення результатів навчання, визначених Стандартом вищої освіти та освітньої програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Атестація здобувачів вищої освіти здійснюється після завершення ними теоретичної та практичної частини навчання за освітнім ступенем «бакалавр» з метою встановлення фактичної відповідності рівня освітньої та кваліфікаційної підготовки випускника вимогам освітньо-професійної програми спеціальності 072 – Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок. До складання атестаційного комплексного іспиту з фаху, що проводиться на відкритому засіданні Екзаменаційної комісії, допускають здобувачі вищої освіти, які виконали навчальний план.
Опис: Фінанси, банківська справа та страхування : метод. вказ. до підготовки до атестац. (держав. кваліфікац.) іспиту з фаху для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" / уклад.: М. В. Дубина, О. І. Панченко, І. В. Садчикова, Т. О. Шпомер. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29028
Розташовується у зібраннях:Шпомер Т. О.: навчально-методичні видання
Садчикова (Cидоренко) Ірина Володимирівна
Панченко О. І.: навчально-методичні видання
Дубина Максим Вікторович
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5076 Методичка_Іспит фін, бс, страх.pdfметодичні вказівки521,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.