Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29167
Назва: Технологічне оснащення для деревообробки. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"
Автори: Сапон, С. П.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне оснащення для деревообробки» є закріплення теоретичних знань отриманих здобувачами вищої освіти (ЗВО) під час лекційних занять та самостійної роботи, а також отримання практичних навичок раціонального використання технологічного оснащення для деревообробки або складання дерев’яних виробів і меблів, ознайомлення з особливостями будови складових елементів пристроїв, надбання практичних навиків у розрахунках та конструюванні пристроїв, а також навиків роботи з навчальною та довідковою літературою.
Опис: Технологічне оснащення для деревообробки : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня зі спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології" / уклад. С. П. Сапон. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 47 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29167
Розташовується у зібраннях:Сапон С. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5104 ТОДО (лабор)-2023.pdfметодичні вказівки3,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.