Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29169
Назва: Технологія клеєних матеріалів та деревинних плит. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"
Автори: Сапон, С. П.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія клеєних матеріалів та деревинних плит» є закріплення теоретичних знань отриманих здобувачами вищої освіти під час лекційних занять та самостійної роботи, а також отримання практичних навичок дослідження властивостей клеєних матеріалів та деревинних плит. Відповідно до сформульованої вище мети, виконання циклу лабораторних робіт дозволяє вирішити наступні завдання дисципліни «Технологія клеєних матеріалів та деревинних плит»: 1) вміти вибирати клеєні деревні матеріали і плити при розробці технологічних процесів виробництва дерев’яних виробів і меблів; 2) ознайомлення з основами раціонального використання клеєних матеріалів та деревинних плит різних типів; 3) дослідження особливостей процесу склеювання, що впливають на якість дерев’яних виробів і меблів; 4) вивчення впливу властивостей сировини на експлуатаційні властивості клеєних матеріалів і деревинних плит різних типів; 5) ознайомлення з характеристиками та експлуатаційними властивостями деревинних плит різних типів; 6) набуття навичок оцінки якості клеєних матеріалів і деревинних плит різних типів. 7) отримання практичних навичок структуровано, компактно, зрозуміло і чітко описувати технічні об’єкти та системи.
Опис: Технологія клеєних матеріалів та деревинних плит : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня зі спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології" / уклад. С. П. Сапон. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 44 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29169
Розташовується у зібраннях:Сапон С. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5106 ТКМ и ДП (лабор)-2023.pdfметодичні вказівки2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.