Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрихно, А. О.-
dc.date.accessioned2024-01-18T10:22:06Z-
dc.date.available2024-01-18T10:22:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/29277-
dc.descriptionГрихно, А. О. Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / А. О. Грихно ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 98 с.uk_UA
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – процеси розвитку тематичних закладів харчування у м. Чернігові. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до формування та розвитку «атмосферних» закладів харчування. Метою дослідження є характеристика та аналіз роботи тематичних закладів харчування, зокрема виявлення факторів та чинників які допоможуть в створенні бізнес плану тематичного кафе в м. Чернігові та зробити його конкурентоспроможним. Для досягнення мети курсової роботи буде виконано такі завдання: визначення ролі та значення закладів харчування для розвитку туристичної індустрії; особливості та класифікація закладів харчування в Україні; специфіка тематичних закладів харчування на основі використання світового досвіду; загальний аналіз рівня розвитку закладів харчування в Україні та у м. Чернігів; аналіз чинників, які впливають на попит тематичних закладів харчування; аналіз діяльності тематичних закладів харчування в Україні; формування концепції створення тематичного кафе; розробка бізнес-плану тематичного закладу харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.subjectзаклади харчуванняuk_UA
dc.subjectтематичні заклади харчуванняuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectfood outletsuk_UA
dc.subjectthemed restaurantsuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleФормування концепції тематичного кафе в м. Черніговіuk_UA
dc.title.alternativeFormation of the concept of a themed cafe in Сhernihivuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.description.abstractalt1The object of the study is themed restaurants in Ukraine and the world. The purpose of the study is to characterize and analyze the work of themed restaurants, in particular, to identify factors that will help to create a business plan for a themed cafe in Chernihiv and make it competitive. To accomplish the goal of the final qualification work, the following tasks will be performed: determining the role and importance of catering establishments for the development of the tourism industry; features and classification of catering establishments in Ukraine; specifics of thematic catering establishments based on the use of world experience; general analysis of the level of development of catering establishments in Ukraine and in Chernihiv; analysis of factors influencing the demand for thematic catering establishments; analysis of the activities of thematic catering establishments in Ukraine; creating a concept for a themed cafe; creating a business plan for a themed catering establishment.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Грихно_АО_2023.pdfдиплом2,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.