Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29277
Назва: Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові
Інші назви: Formation of the concept of a themed cafe in Сhernihiv
Автори: Грихно, А. О.
Ключові слова: заклади харчування
тематичні заклади харчування
гостинність
ресторанне господарство
food outlets
themed restaurants
hospitality
restaurant business
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – процеси розвитку тематичних закладів харчування у м. Чернігові. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до формування та розвитку «атмосферних» закладів харчування. Метою дослідження є характеристика та аналіз роботи тематичних закладів харчування, зокрема виявлення факторів та чинників які допоможуть в створенні бізнес плану тематичного кафе в м. Чернігові та зробити його конкурентоспроможним. Для досягнення мети курсової роботи буде виконано такі завдання: визначення ролі та значення закладів харчування для розвитку туристичної індустрії; особливості та класифікація закладів харчування в Україні; специфіка тематичних закладів харчування на основі використання світового досвіду; загальний аналіз рівня розвитку закладів харчування в Україні та у м. Чернігів; аналіз чинників, які впливають на попит тематичних закладів харчування; аналіз діяльності тематичних закладів харчування в Україні; формування концепції створення тематичного кафе; розробка бізнес-плану тематичного закладу харчування.
Опис: Грихно, А. О. Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / А. О. Грихно ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 98 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29277
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Грихно_АО_2023.pdfдиплом2,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.