Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29479
Назва: Система керування польотом квадрокоптера за допомогою рухів рукою
Автори: Труш, М. В.
Ключові слова: STM32
С
Wi-Fi
MPU6050
ESP8266
акселерометр
система керування квадрокоптером
accelerometer
quadcopter control system
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Об’єкт розробки – система керування польотом квадрокоптера за допомогою рухів рукою. Предмет розробки – алгоритм функціонування системи та її налаштування. Підібрані модулі: акселерометр/гіроскоп MPU-6050, Wi-Fi модуль ESP8266, мікроконтролер STM32F767ZIT6. Розроблено схеми електричну структурну та електричну принципову, узагальнену схему алгоритму функціонування апаратної частини. Також було розроблено перелік елементів для системи керування. Реалізація апаратної частини за допомогою засобів платформи STM32, за допомогою мови програмування С. Ми використовували STM32CubeMX для початкового налаштування та інтегроване середовище розробки STM32CubeIDE, для реалізації та налагодження алгоритму. Метою роботи є створення системи яка дозволить керувати квадрокоптером однією рукою без застосування джойстика або інших допоміжних елементів В результаті переміщення квадрокоптера здійснюється у відповідності до команд, прийнятих від оператора. Робота має практичну цінність. Розрахунок економічної цінності не проводився.
Опис: Труш, М. В. Система керування польотом квадрокоптера за допомогою рухів рукою : випускна кваліфікаційна робота : 123 “Комп’ютерна інженерія” / М. В. Труш ; керівник роботи О. В. Красножон ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2023. – 106 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29479
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Труш Магістр 2023.pdfдиплом3,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.