Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29606
Назва: Теплотехнічний розрахунок огороджувальних конструкцій будівель : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «Архітектурно-будівельна фізика і кліматологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: 191 "Архітектура та містобудування"; 022 "Дизайн середовища"
Автори: Завацький, С. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У методичному посібнику викладено теоретичний матеріал змістового модуля «Будівельна теплотехніка» навчального курсу «Архітектурно-будівельна фізика і кліматологія». Розглянуті питання щодо завдань та методів будівельної теплофізики, основи теорії теплопереносу в різних середовищах, загальні нормативні положення розрахунку теплової ізоляції будівель і споруд в залежності від кліматичних умов місцевості, тепловологісного режиму приміщень будівель та умов їх експлуатації. Посібник містить приклади послідовності теплотехнічних розрахунків різноманітних огороджувальних конструкцій: приведених опорів теплопередачі термічно однорідних і неоднорідних зовнішніх стін; світлопрозорих конструкцій; конструкцій з теплопровідними включеннями; показника теплозасвоєння підлоги. Докладно проаналізовано сутність вологісного стану огороджувальних конструкцій та наведено приклади його оцінки для умов холодного періоду експлуатації будівель з врахуванням нормативних вимог. Методичний посібник призначений для самостійної роботи здобувачів першого рівня вищої освіти всіх форм навчання, які навчаються за спеціальностями: 191 Архітектура та містобудування; 022 Дизайн середовища.
Опис: Теплотехнічний розрахунок огороджувальних конструкцій будівель : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «Архітектурно-будівельна фізика і кліматологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: 191 "Архітектура та містобудування"; 022 "Дизайн середовища" / уклад. С. В. Завацький. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 64 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29606
Розташовується у зібраннях:Завацький С. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5166 Метод. посіб._Завацький з РГР АБФ і К (1).pdfметодичні вказівки3,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.