Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29758
Назва: Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація"
Автори: Титаренко, В. І.
Черняков, В. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем для здобувачів вищої освіти ІІI курсу зі спеціальності 227 – «Терапія та реабілітація» відбувається у шостому семестрі. Практика проводиться на кафедрі фізичної реабілітації відповідно до навчального плану, «Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України» № 93 від 08.04.1993 р. та «Положення про проведення практики здобувачів вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка». Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем є завершальним структурним компонентом третього року навчання. Вона спрямована на ознайомлення майбутніх спеціалістів з фізичної терапії зі змістом діяльності реабілітаційно-оздоровчих закладів у напрямку реабілітації пацієнтів при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем. Підготовка здобувачів до проходження практики здійснюється кафедрою «Фізична реабілітація». У ході практики відбувається ознайомлення з практичними питаннями організації діяльності реабілітаційно-оздоровчих закладів у напрямку реабілітації пацієнтів при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем. Під час практики перевіряється рівень сформованості знань здобувачів, їх умінь і навичок щодо врахування морфо-функціональних особливостей, адаптаційних реакцій біологічних об’єктів, фізіологічних, психофізіологічних особливостей осіб з особливими потребами у ході реабілітаційної діяльності, розробки комплексів (програм) фізичної реабілітації та корекції, а також визначається оцінка ефективності запропонованих заходів.
Опис: Клінічна практика з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної та дихальної систем : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спеціальності 227 "Терапія та реабілітація" / уклад.: В. І. Титаренко, В. В. Черняков. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. - 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29758
Розташовується у зібраннях:Черняков В. В.: навчально-методичні видання
Титаренко В. І.: навчально-методичні видання
Медичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5194 01_Клiнiчна_практика_з_фiзичноi_терапii_та_ерготерапii_при_порушеннях_дiяльностi_ССС_та_ДС+.pdfметодичні вказівки411,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.