Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29760
Назва: Спортивна медицина : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освітній ступінь бакалавр)
Автори: Титаренко, В. І.
Черняков, В. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Спортивна медицина» є формування науково-професійного світогляду бакалавра спеціальності «Фізична культура і спорт» у галузі Освіта/Педагогіка та ефективне забезпечення спеціальної професійно-педагогічної підготовки ЗВО, формування необхідних знань, умінь й навичок у вивченні ними питань впливу фізичної культури і спорту на здоров’я, фізичний розвиток та морфофункціональні особливості організму спортсменів та осіб, що займаються спортом; формування теоретичних знань і практичних навичок для здійснення реабілітаційних заходів, спрямованих на відновлення порушених або компенсацію втрачених функцій організму людини у спорті. На практичних заняттях здійснюється реалізація базових теоретичних положень відповідно до завдань лекційного курсу, розв’язуються практичні завдання, які сприяють формуванню фахової компетентності та майстерності у вирішенні поставлених завдань щодо відновлення рухової функції спортсмена.
Опис: Спортивна медицина : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" (освіт ступінь бакалавр) / уклад.: В. І. Титаренко, В. В. Черняков. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. - 142 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29760
Розташовується у зібраннях:Титаренко В. І.: навчально-методичні видання
Черняков В. В.: навчально-методичні видання
Медичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5196 03_Спортивна_медицина_п.pdfметодичні вказівки900,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.