Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29959
Назва: Зварювання пластмас : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 Прикладна механіка, освітньої програми «Технології та устаткування зварювання»
Автори: Олексієнко, С. В.
Болотов, М. Г.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Дисципліну “Зварювання пластмас” здобувачі вищої освіти вивчають у відповідності до навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 131 Прикладна механіка освітньо-професійної програми «Технології та устаткування зварювання». Відповідно до робочої навчальної програми студенти прослуховують лекційний курс, виконують лабораторні роботи та розрахунково-графічну роботу. Метою виконання розрахунково-графічної роботи є поглиблення знань в галузі технологій та обладнання, що використовуються для зварювання і склеювання пластмас та склеювання металів, за рахунок самостійного пророблення науково-технічної літератури по цьому напрямку. Розрахунково-графічна робота включає два завдання. Перше пов’язане з описом технології та обладнання одного з методів зварювання чи склеювання; друге – з розрахунком зварного з’єднання на міцність. У методичних вказівках разом з варіантами завдань до розрахунково-графічної роботи приведені короткі теоретичні відомості щодо розрахунку зварних з’єднань. Розрахунково-графічна робота оформляється у вигляді пояснювальної записки відповідно до стандарту і виноситься на захист.
Опис: Зварювання пластмас : метод. вказ. до виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спеціальності 131 Прикладна механіка, освіт. програми «Технології та устаткування зварювання» / уклад.: С. В. Олексієнко, М. Г. Болотов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29959
Розташовується у зібраннях:Болотов М. Г.: навчально-методичні видання
Олексієнко С. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5220 Метод_РГР.pdfметодичні вказівки449,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.