Болотов М. Г.: навчально-методичні видання : [42] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Інженерія поверхні : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 "Прикладна механіка", освітньо-професійної програми "Технології та устаткування зварювання"Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.
2024Інженерія поверхні : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 "Прикладна механіка" освітньо-професійної програми “Технології та устаткування зварювання”Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.
2024Зварювання пластмас : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 131 Прикладна механіка, освітня програма «Технології та устаткування зварювання»Олексієнко, С. В.; Болотов, М. Г.
2024Зварювання пластмас : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 Прикладна механіка, освітньої програми «Технології та устаткування зварювання»Олексієнко, С. В.; Болотов, М. Г.
2024Джерела живлення для зварювання : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 «Прикладна механіка» за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Болотов, Г . П.; Болотов, М. Г.
2024Джерела живлення для зварювання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 131 «Прикладна механіка» за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Болотов, Г . П.; Болотов, М. Г.
2024Технологія та устаткування зварювання тиском : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.; Нагорна, І. В.
2024Технологія та устаткування зварювання тиском : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.; Нагорна, І. В.
2023Будівельна теплофізика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми "Будівництво та цивільна інженерія" спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Ющенко, С. М.; Нагорна, І. В.
2023Електротехніка в будівництві : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Руденко, М. М.
2023Будівельна теплофізика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Болотов, Г . П.; Болотов, М. Г.; Ющенко, С. М.; Нагорна, І. В.
2023Зварювання різнорідних матеріалів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 131 Прикладна механіка, за освітньо-професійною програмою «Технології та устаткування зварювання»Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Олексієнко, С. В.
2023Прогресивні технології з’єднання матеріалів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 131 "Прикладна механіка" освітньо-професійної програми «Технології та устаткування зварювання»Болотов, М. Г.; Болотов, Г. П.
2022Зварювання різнорідних матеріалів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 131 Прикладна механіка за освітньо-професійною програмою “Технології та устаткування зварювання”Олексієнко, С. Б.; Болотов, М. Г.
2021Плазмові та променеві методи обробки матеріалів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 131 "Прикладна механіка", спеціалізацією "Технології та устаткування зварювання"Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.
2021Прогресивні технології з’єднання матеріалів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 131 "Прикладна механіка" за освітньо-професійною програмою «Технології та устаткування зварювання»Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Олексієнко, С. В.
2021Обстеження, випробування та експлуатація будівель і споруд : навчальний посібникКорзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Болотов, М. Г.
2021Технології зведення спеціальних будівель і споруд : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Корзаченко, М. М.; Болотов, М. Г.; Прибитько, І. О.
2021Будівельна теплофізика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.
2021Енергозбереження в будівництві : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42