Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30243
Назва: Архітектура та містобудування : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
Автори: Савченко, О. В.
Павленко В. В.
Руденко, Т. В.
Гаврик, О. Ю.
Бережний, В. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра, графік виконання та порядок подання роботи до захисту, склад пояснювальної записки та графічної частини роботи, вказівки до виконання окремих розділів, загальні вимоги до оформлення записки та графічної частини, критерії оцінювання.
Опис: Архітектура та містобудування : метод. вказ. до виконання кваліфікац. роботи для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня за освіт.-проф. програмою «Архітектура та містобудування» спец. 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» / уклад.: О. В. Савченко, В. В. Павленко, Т. В. Руденко, О. Ю. Гаврик, В. М. Бережний. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30243
Розташовується у зібраннях:Бережний В. М.: навчально-методичні видання
Руденко Т. В.: навчально-методичні видання
Гаврик О. Ю.: навчально-методичні видання
Павленко В. В.: навчально-методичні видання
Савченко О. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5286 Методичка ВКРБ АРХІТЕКТУРА ТА МІСТОБУДУВАННЯ випр.pdfметодичні вказівки958,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.