Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7316
Назва: | Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції |
Автори: | Зінченко, Ю.С. Гуменюк, О.Л. Шупило, К.О. Семенюк, О.Ю. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №2 (65) |
Короткий огляд (реферат): | У виробництві харчових продукті широко використовуються харчові барвники (натуральні, ідентичні натуральним та синтетичні) для надання готовим продуктам привабливого естетичного вигляду. Серед харчових барвників, що дозволені до використання в Україні, є такі, що заборонені в країнах ЄС, США, Австралії, Росії та ін. Досліджено широкий асортимент цукерок, кондитерських та деяких молочних виробів, солодких безалкогольних напоїв щодо вмісту барвників. Встановлено відсоткове співвідношення використання в харчових продуктах натуральних та синтетичних барвників, а також відсоток використання вітчизняними виробниками барвників, що є забороненими в деяких зарубіжних країнах. |
Опис: | Зінченко Ю.С. Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції / Ю.С. Зінченко, О.Л. Гуменюк, К.О. Шупило, О.Ю. Семенюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №2 (65). – C. 244-248. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7316 |
Розташовується у зібраннях: | Гуменюк О. Л.: наукові статті №2(65) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
934.pdf | стаття | 185,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.