Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7316
Назва: Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції
Автори: Зінченко, Ю.С.
Гуменюк, О.Л.
Шупило, К.О.
Семенюк, О.Ю.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №2 (65)
Короткий огляд (реферат): У виробництві харчових продукті широко використовуються харчові барвники (натуральні, ідентичні натуральним та синтетичні) для надання готовим продуктам привабливого естетичного вигляду. Серед харчових барвників, що дозволені до використання в Україні, є такі, що заборонені в країнах ЄС, США, Австралії, Росії та ін. Досліджено широкий асортимент цукерок, кондитерських та деяких молочних виробів, солодких безалкогольних напоїв щодо вмісту барвників. Встановлено відсоткове співвідношення використання в харчових продуктах натуральних та синтетичних барвників, а також відсоток використання вітчизняними виробниками барвників, що є забороненими в деяких зарубіжних країнах.
Опис: Зінченко Ю.С. Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції / Ю.С. Зінченко, О.Л. Гуменюк, К.О. Шупило, О.Ю. Семенюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №2 (65). – C. 244-248.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7316
Розташовується у зібраннях:Гуменюк О. Л.: наукові статті
№2(65)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
934.pdfстаття185,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.