Короткий опис(реферат):
Метою викладання навчальної дисципліни «Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання. Предметом вивчення є характеристика основних видів зернової сировини та методів її комплексної переробки.
Суть розробки, основні результати:
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец.181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 35 с.