Короткий опис(реферат):
Сьогодні виноградники зазнають шаленої популярності у світі, а площі під
виноградниками з кожним роком збільшуються, що свідчить про високий попит та
рентабельність культури. Ягоди винограду реалізують як в свіжому вигляді, так і в
переробленому (ізюм, вино, соки, компоти, винний оцет, компоти, маринади, та ін.)
Суть розробки, основні результати:
Пономарчук, А. П. Підготовка винограднику до зимівлі / А. П. Пономарчук ; наук. керівник О. П. Тимошенко // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 63-64.