IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Search:
Всі розділи
БІБЛІОТЕКА
ВІДЕОТЕКА
ДИСЕРТАЦІЇ ТА АВТОРЕФЕРАТИ
КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИПУСКНІ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
МОНОГРАФІЇ
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
НАУКОВІ РОБОТИ СТУДЕНТІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 5 out of a total of 5 results.
(0.002 seconds)
Зараз показуються 1-5 з 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хліба
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Пасов, Г. В.
(
2021
)
Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»
Замай, Ж. В.
;
Боровик, С. Г.
;
Костенко, І. А.
;
Пасов, Г. В.
;
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»
Замай, Ж. В.
;
Цибуля, С. Д.
;
Пасов, Г. В.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології».
Кальченко, В. В.
;
Пасов, Г. В.
;
Цибуля, С. Д.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології
Кальченко, В. В.
;
Пасов, Г. В.
;
Цибуля, С. Д.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Зараз показуються 1-5 з 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Пасов, Г. В. (5)
Цибуля, С. Д. (5)
Замай, Ж. В. (3)
Кальченко, В. В. (2)
Боровик, С. Г. (1)
Буяльська, Н. П. (1)
Волкова, Р. М. (1)
Гуменюк, О. Л. (1)
Костенко, І. А. (1)
Хребтань, О. Б. (1)
Тема
automation (1)
Exel program (1)
indicators and standards of drinking water quality (1)
reverse osmosis (1)
water treatment (1)
автоматизація (1)
водопідготовка (1)
зворотний осмос (1)
кмин (1)
кунжут (1)
... Більше
Дата випуску
2021 (5)