IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University
Search
Login
українська
English
ISSN 2415-363X
IRChNUT Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
БІБЛІОТЕКА
ВІДЕОТЕКА
ДИСЕРТАЦІЇ ТА АВТОРЕФЕРАТИ
КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИПУСКНІ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
МОНОГРАФІЇ
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
НАУКОВІ РОБОТИ СТУДЕНТІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 12 out of a total of 12 results.
(0.02 seconds)
Now showing items 1-12 of 12
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Санітарно-технічна та енергетична частина : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Городиська, О. В.
;
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Ільїн, Р. О.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Зінченко, Ю. С.
;
Деркач, Т. Л.
(
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2016
)
Now showing items 1-12 of 12
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Links
National University "Chernihiv Polytechnic"
Scientific Library of the National University "Chernihiv Polytechnic"
All of IRChNUT
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
User Registration
Discover
Author
Ксенюк, М. П. (12)
Гуменюк, О. Л. (2)
Городиська, О. В. (1)
Деркач, Т. Л. (1)
Зінченко, Ю. С. (1)
Сиза, О. І. (1)
Ільїн, Р. О. (1)
Subject
харчові виробництва (4)
технологія (3)
biological and nutritional value of bread (1)
enriched bread (1)
organoleptic parameters of bread (1)
porosity and acidity of bread (1)
sourdough (1)
whole or almost-whole wheat grains (1)
биологическая и пищевая ценность хлеба (1)
біологічна та харчова цінність хліба (1)
... View More
Date Issued
2016 (12)