ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Квашук, Ю. В.
dc.contributor.author Гаценко, С. В.
dc.date.accessioned 2016-09-23T13:44:26Z
dc.date.available 2016-09-23T13:44:26Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11387
dc.description Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук, С. В. Гаценко // Вісник ЧНТУ. - 2011. - №47. - С.220 - 224 en_US
dc.description.abstract Досліджено протикорозійну ефективність інгібіторів корозії на основі продуктів переробки еко-логічно-безпечної рослинної сировини України – водні витяжки із зерен гірчиці і коріння хріну. Ви-явлено залежність протикорозійної активності досліджених рослинних добавок від їх концент-рації у водопровідній воді. Максимальний ступінь захисту Z = 93,8 % . en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧДТУ en_US
dc.subject інгібітори корозії en_US
dc.subject протикорозійна ефективність en_US
dc.subject рослинні добавки en_US
dc.title Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу