dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Савченко, О. М.
|
|
dc.contributor.author |
Квашук, Ю. В.
|
|
dc.contributor.author |
Гаценко, С. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-09-23T13:44:26Z |
|
dc.date.available |
2016-09-23T13:44:26Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11387 |
|
dc.description |
Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук, С. В. Гаценко // Вісник ЧНТУ. - 2011. - №47. - С.220 - 224 |
en_US |
dc.description.abstract |
Досліджено протикорозійну ефективність інгібіторів корозії на основі продуктів переробки еко-логічно-безпечної рослинної сировини України – водні витяжки із зерен гірчиці і коріння хріну. Ви-явлено залежність протикорозійної активності досліджених рослинних добавок від їх концент-рації у водопровідній воді. Максимальний ступінь захисту Z = 93,8 % . |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧДТУ |
en_US |
dc.subject |
інгібітори корозії |
en_US |
dc.subject |
протикорозійна ефективність |
en_US |
dc.subject |
рослинні добавки |
en_US |
dc.title |
Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |