Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Квашук, Ю. В. | |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-23T14:00:41Z | |
dc.date.available | 2016-09-23T14:00:41Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11388 | |
dc.description | Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах / Ю. В. Квашук, О .І. Сиза, О. М. Савченко, В. М. Челябієва // Фізіко - хімічна механіка матеріалів. - 2012. - Т.1; №9. - С. 226 - 231. | en_US |
dc.description.abstract | У статті досліджено вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталі та інгібіторний захист систем апаратів і комунікацій харчових підприємств. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | інгібітори корозії | en_US |
dc.subject | рослинна сировина | en_US |
dc.title | Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах | en_US |
dc.type | Article | en_US |