dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | |
dc.date.accessioned | 2017-01-18T12:09:53Z | |
dc.date.available | 2017-01-18T12:09:53Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12332 | |
dc.description | Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказ. до лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / укл.: Н.П. Буяльська, Н.М. Денисова, С.Д. Цибуля. – Чернігів: ЧНТУ, 2014. – 80 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | основи фізіології | en_US |
dc.subject | гігієна харчування | en_US |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |