dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.contributor.author |
Соя, П. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-03-14T14:36:50Z |
|
dc.date.available |
2018-03-14T14:36:50Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15957 |
|
dc.description |
Денисова, Н. М. Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів , 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43. |
en_US |
dc.description.abstract |
Найбільш розповсюдженими продуктами харчування в нашій державі є хлібобулочні вироби, що в рецептурі включають цукор. Тому актуальною проблемою є заміна сахарози в хлібобулочних виробах на цукрозамінники. Метою дослідження, викладеного в доповіді, є вивчення впливу фруктози на технологічний процес і якість здобних виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
en_US |
dc.subject |
сахароза |
en_US |
dc.subject |
цукрозамінники |
en_US |
dc.title |
Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |