IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Соя, П. В.
dc.date.accessioned 2018-03-14T14:36:50Z
dc.date.available 2018-03-14T14:36:50Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/15957
dc.description Денисова, Н. М. Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів , 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43. en_US
dc.description.abstract Найбільш розповсюдженими продуктами харчування в нашій державі є хлібобулочні вироби, що в рецептурі включають цукор. Тому актуальною проблемою є заміна сахарози в хлібобулочних виробах на цукрозамінники. Метою дослідження, викладеного в доповіді, є вивчення впливу фруктози на технологічний процес і якість здобних виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject хлібобулочні вироби en_US
dc.subject сахароза en_US
dc.subject цукрозамінники en_US
dc.title Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу