IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Сокотнюк, Р. А.
dc.date.accessioned 2018-03-14T14:48:10Z
dc.date.available 2018-03-14T14:48:10Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/15958
dc.description Денисова, Н. М. Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, Р. А. Сокотнюк // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнародної наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43. en_US
dc.description.abstract На сьогоднішній день для хлібопекарської промисловості важливою задачею залишається збереження якості хлібобулочних виробів при змінах виробників сировини. Тому вивчення властивостей сировини (борошна, дріжджів та інших складових) та специфіки їх комбінацій набуває більшої актуальності. Процеси дозрівання напівфабрикатів напряму залежать від властивостей дріжджів, а саме від специфіки їх ферментного комплексу. Метою роботи є вивчення впливу різних видів дріжджів на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів та можливість їх взаємозаміни. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject якість хлібобулочних виробів en_US
dc.subject дріжджі en_US
dc.title Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу