IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2018-03-28T12:23:39Z
dc.date.available 2018-03-28T12:23:39Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16062
dc.description Харчова хімія : метод. вказ. до виконання лабор. робіт для студентів напр. підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧДТУ, 2013. – 151 с. en_US
dc.description.abstract Лабораторний практикум є обов’язковою частиною навчальної дисципліни "Харчова хімія" відповідно до робочої навчальної програми. Метою виконання курсу лабораторних робіт є ознайомлення з методами визначення вмісту в сировині та продуктах харчування нутрієнтів; оволодіння навичками системного аналізу якості сировини та продуктів, навичками проведення лабораторних дослідів, виконуючи які, студенти освоюють техніку поводження з хімічними реактивами і приладами, прийоми проведення хімічних операцій, методи обробки дослідних даних, вчаться зіставляти і аналізувати результати дослідів і робити висновки. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧДТУ en_US
dc.title Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу