Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2018-03-28T12:23:39Z | |
dc.date.available | 2018-03-28T12:23:39Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16062 | |
dc.description | Харчова хімія : метод. вказ. до виконання лабор. робіт для студентів напр. підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧДТУ, 2013. – 151 с. | en_US |
dc.description.abstract | Лабораторний практикум є обов’язковою частиною навчальної дисципліни "Харчова хімія" відповідно до робочої навчальної програми. Метою виконання курсу лабораторних робіт є ознайомлення з методами визначення вмісту в сировині та продуктах харчування нутрієнтів; оволодіння навичками системного аналізу якості сировини та продуктів, навичками проведення лабораторних дослідів, виконуючи які, студенти освоюють техніку поводження з хімічними реактивами і приладами, прийоми проведення хімічних операцій, методи обробки дослідних даних, вчаться зіставляти і аналізувати результати дослідів і робити висновки. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧДТУ | en_US |
dc.title | Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |