IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Городиська, О. В.
dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.date.accessioned 2018-03-28T13:01:20Z
dc.date.available 2018-03-28T13:01:20Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16063
dc.description Гуменюк, О. Л. Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту / О. Л. Гуменюк, О. В. Городиська, М. П. Ксенюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць.- Харків : ХДУХТ, 2017.- Вип. 2(26).- С.297-301 en_US
dc.description.abstract Обґрунтовано необхідність збагачення борошняних кондитерських виробів добавками рослинної сировини, що містить харчові волокна, мінеральні речовини та вітаміни. Як можливий компонент для підвищення харчової цінності бісквітних виробів вибрано лляний шрот. На основі літературних джерел проаналізовано хімічний склад насіння льону з виявленням специфічної біологічної дії та функціональних властивостей його складових. Проведено дослідження впливу добавки лляного борошна на показники якості бісквітного напівфабрикату. Установлено, що добавка лляного шроту в кількості 2% збільшує вологість готових виробів, але не погіршує їх структурних і органолептичних властивостей, тому може вважатися оптимальною. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Харків : ХДУХТ en_US
dc.subject бісквітний напівфабрикат en_US
dc.subject лляний шрот en_US
dc.subject органолептичні показники якості en_US
dc.subject бісквітні вироби en_US
dc.title Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record