dc.contributor.author |
Морозова, Н. В.
|
|
dc.contributor.author |
Корольов, О. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-05-29T11:10:14Z |
|
dc.date.available |
2019-05-29T11:10:14Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722 |
|
dc.description |
Морозова, Н. В. Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту / Н. В. Морозова, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 52-54. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою досліджень було виявлення впливу цукрозамінника сорбітолу на властивості бісквітного тіста і якість готового напівфабрикату. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
органолептичні та фізико-хімічної показники |
en_US |
dc.subject |
сорбіт |
en_US |
dc.subject |
бісквітне тісто |
en_US |
dc.title |
Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |