dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Турінова, І. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-10-23T13:59:54Z |
|
dc.date.available |
2019-10-23T13:59:54Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/18259 |
|
dc.description |
Челябієва, В. Н. Використання борошна сочевиці у рецептурі печива / В. Н. Челябієва, І. В. Турінова // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. – 2019. – Т. 30 (69), № 1, ч. 2. – С. 91–94. |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі розглянута можливість використання борошна сочевиці у рецептурі печива з метою збільшення біологічної цінності виробу та як основної сировини у виробництві безглютенового печива. Показано, що додавання борошна сочевиці до рецептурної суміші печива підвищує його біологічну цінність, знижує енергетичну цінність і збільшує термін зберігання готових виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.subject |
печиво |
en_US |
dc.subject |
борошно сочевиці |
en_US |
dc.subject |
біологічна цінність |
en_US |
dc.subject |
безглютенове печиво |
en_US |
dc.title |
Використання борошна сочевиці у рецептурі печива |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |