ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Турінова, І. В.
dc.date.accessioned 2019-10-23T13:59:54Z
dc.date.available 2019-10-23T13:59:54Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18259
dc.description Челябієва, В. Н. Використання борошна сочевиці у рецептурі печива / В. Н. Челябієва, І. В. Турінова // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. – 2019. – Т. 30 (69), № 1, ч. 2. – С. 91–94. en_US
dc.description.abstract У роботі розглянута можливість використання борошна сочевиці у рецептурі печива з метою збільшення біологічної цінності виробу та як основної сировини у виробництві безглютенового печива. Показано, що додавання борошна сочевиці до рецептурної суміші печива підвищує його біологічну цінність, знижує енергетичну цінність і збільшує термін зберігання готових виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.subject печиво en_US
dc.subject борошно сочевиці en_US
dc.subject біологічна цінність en_US
dc.subject безглютенове печиво en_US
dc.title Використання борошна сочевиці у рецептурі печива en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу