dc.contributor.author |
Бабич, О. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-02-20T08:49:52Z |
|
dc.date.available |
2020-02-20T08:49:52Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19011 |
|
dc.description |
Бабич, О. О. Аналіз асортименту вина та винних напоїв та організація торгівлі на прикладі магазина «Метро» м. Чернігів : магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / О. О. Бабич ; керівник роботи Денисенко Т. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2019. – 74 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета дипломної роботи – розробка рекомендацій стосовно поліпшення асортименту вина і винних напоїв та організації торгівлі ними компанії Метро в місті Чернігові.
Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання:
проаналізувати ринок вина та винних напоїв в Україні;
вивчити особливості формування асортименту товарів на підприємствах торгівлі;
дослідити організацію торгівлі компанії Метро;
проаналізувати асортимент вин та винних напоїв компанії Метро;
оцінити ефективність організації торгівлі винами та винними напоями компанії Метро;
дослідити якість вина, що реалізується в магазині «Метро» м. Чернігів;
визначити шляхи покращення організації торгівлі винами компанії;
розробити напрями оптимізації асортименту вин та винних напоїв магазину Метро;
запропонувати напрями вдосконалення збутової та цінової політики;
Об’єкт дослідження – асортимент вина і винних напоїв та організація торгівлі магазину «Метро» м. Чернігів.
Предмет дослідження – процес формування асортименту вина і винних напоїв та ефективність організації торгівлі.
Методи дослідження – стандартні та загальноприйнятні органолептичні, фізико-хімічні, соціологічні, анкетного опитування та математико-статистичної обробки експериментальних даних з використанням сучасних комп’ютерних технологій.
Практична значущість: результати досліджень, отримані при виконанні дипломної роботи рекомендовані до впровадження на даному підприємстві. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.subject |
асортимент вина |
en_US |
dc.subject |
вино |
en_US |
dc.subject |
торгівля |
en_US |
dc.subject |
організація торгівлі |
en_US |
dc.subject |
винни напої |
en_US |
dc.subject |
компанія Метро |
en_US |
dc.subject |
якість вина |
en_US |
dc.subject |
оптимізація асортименту |
en_US |
dc.subject |
цінова політика компанії |
en_US |
dc.title |
Аналіз асортименту вина та винних напоїв та організація торгівлі на прикладі магазина «Метро» м. Чернігів |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |