IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гаркава, А. В.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2021-05-12T13:23:20Z
dc.date.available 2021-05-12T13:23:20Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22134
dc.description Гаркава, А. В. Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру / А. В. Гаркава, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 275-277. en_US
dc.description.abstract Метою дослідження є розробка технології виготовлення житньо-пшеничного тіста на заквасках спонтанного бродіння з додаванням яблучного сиру. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject житньо-пшеничний хліб en_US
dc.subject закваска en_US
dc.subject яблучний сидр en_US
dc.title Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу