IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Калініченко, Ю. Д.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.date.accessioned 2021-05-13T06:29:53Z
dc.date.available 2021-05-13T06:29:53Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22136
dc.description Калініченко, Ю. Д. Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини / Ю. Д. Калініченко, О. М. Савченко, О. І. Сиза // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 279-280. en_US
dc.description.abstract Науково обґрунтовано та експериментально досліджено доцільність використання базиліку в технології приготування житньо-пшеничного хліба. Встановлено вплив базиліку на бродильну активність закваски та житньо-пшеничного тіста, обумовлений впливом його хімічного складу на мікробіоту. Високий вміст вітамінів, мікро- та макроелементів дозволяє розглядати базилік як перспективний збагачувач середовища для розвитку мікрофлори та стабілізації біотехнологічних властивостей заквасок спонтанного бродіння. Отримані зразки хліба з досліджуваної добавки за органолептичними та фізико-хімічними показниками відповідають нормативним документам. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject житньо-пшеничний хліб en_US
dc.subject пряно-ароматна сировина en_US
dc.subject закваска en_US
dc.title Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу