Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.contributor.author | Гаврик, М. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-13T10:31:27Z | |
dc.date.available | 2021-05-13T10:31:27Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22147 | |
dc.description | Челябієва, В. М. Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 284-285. | en_US |
dc.description.abstract | Метою роботи стало дослідження компонентного складу летких речовин порошку з насіннєвих камер яблук та його елементного складу. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | інноваційна сировина | en_US |
dc.subject | кондитерські вироби | en_US |
dc.title | Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |