ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Гаврик, М. В.
dc.date.accessioned 2021-05-13T10:31:27Z
dc.date.available 2021-05-13T10:31:27Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22147
dc.description Челябієва, В. М. Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 284-285. en_US
dc.description.abstract Метою роботи стало дослідження компонентного складу летких речовин порошку з насіннєвих камер яблук та його елементного складу. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject інноваційна сировина en_US
dc.subject кондитерські вироби en_US
dc.title Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу