ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зозуля, Р. В.
dc.date.accessioned 2021-05-13T13:25:09Z
dc.date.available 2021-05-13T13:25:09Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22174
dc.description Зозуля, Р. В. Дослідження якості меду бджолиного / Р. В. Зозуля ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 299-300. en_US
dc.description.abstract Мета роботи – оцінка якості меду бджолиного натурального. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject бджолиний мед en_US
dc.title Дослідження якості меду бджолиного en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу