dc.contributor.author | Костирко, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-14T09:09:22Z | |
dc.date.available | 2021-05-14T09:09:22Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22180 | |
dc.description | Костирко, Н. В. Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна / Н. В. Костирко ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 303-304. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи є товарознавча характеристика споживних властивостей та оцінка якості пшеничного борошна. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | товарознавcтво | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | пшеничне борошно | en_US |
dc.title | Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |