IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Костирко, Н. В.
dc.date.accessioned 2021-05-14T09:09:22Z
dc.date.available 2021-05-14T09:09:22Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22180
dc.description Костирко, Н. В. Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна / Н. В. Костирко ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 303-304. en_US
dc.description.abstract Мета роботи є товарознавча характеристика споживних властивостей та оцінка якості пшеничного борошна. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject товарознавcтво en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject пшеничне борошно en_US
dc.title Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record