dc.contributor.author |
Бутурлим, Д. А.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-18T07:49:14Z |
|
dc.date.available |
2021-05-18T07:49:14Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22219 |
|
dc.description |
Бутурлим, Д. А. Важливість органічного землеробства у сільськогосподарському виробництві / Д. А. Бутурлим ; наук. кер. О. П. Тимошенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 332-334. |
en_US |
dc.description.abstract |
Головною метою і суттю органічного виробництва є перш за все створення нового землеробства, нешкідливого для навколишнього середовища, яке забезпечувало б людей і тварин біологічно повноцінними продуктами харчування; мінімалізація впливу на навколишнє середовище, запобігання деградації ґрунтів, збереження і відновлення їх родючості; розвиток внутрішнього і міжнародного ринків торгівлі продуктами органічного землеробства. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
органічне землеробство |
en_US |
dc.subject |
сільськогосподарське виробництво |
en_US |
dc.title |
Важливість органічного землеробства у сільськогосподарському виробництві |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |