ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Півторак, С. Р.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T13:02:06Z
dc.date.available 2021-05-27T13:02:06Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22387
dc.description Півторак, С. Р. Оцінка якості хліба пшенично-житнього / С. Р. Півторак ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 396. en_US
dc.description.abstract Хліб і хлібобулочні вироби традиційно займають особливе місце в структурі вітчизняного споживання, оскільки на ці продукти в Україні припадає до 40% загальної калорійності харчового раціону населення. Тому, дослідження з оцінки якості хліба є обґрунтованими і актуальними. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject якість хліба en_US
dc.subject пшенично-житній хліб en_US
dc.title Оцінка якості хліба пшенично-житнього en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу