Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Півторак, С. Р. | |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:02:06Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T13:02:06Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22387 | |
dc.description | Півторак, С. Р. Оцінка якості хліба пшенично-житнього / С. Р. Півторак ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 396. | en_US |
dc.description.abstract | Хліб і хлібобулочні вироби традиційно займають особливе місце в структурі вітчизняного споживання, оскільки на ці продукти в Україні припадає до 40% загальної калорійності харчового раціону населення. Тому, дослідження з оцінки якості хліба є обґрунтованими і актуальними. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | якість хліба | en_US |
dc.subject | пшенично-житній хліб | en_US |
dc.title | Оцінка якості хліба пшенично-житнього | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |