Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сетун, М. А.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:12:21Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T13:12:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22389 | |
dc.description | Сетун, М. А. Оцінка якості соків / М. А. Сетун ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 401-403. | en_US |
dc.description.abstract | Багато українських споживачів оцінюють сокову продукцію як смачний і приємний напій. Разом з тим соки і сокова продукція є одним з найважливіших джерел отримання необхідних організму поживних речовин, а саме, вітамінів, мінералів, глюкози, фруктози, мінеральних солей та органічних речовин. Результати, багаторічних досліджень фахівців в галузі харчування, підтверджують позитивний вплив соків і сокової продукції на здоров'я людини. У своїх працях вони 402 неодноразово підкреслюють необхідність включення сокової продукції в раціон харчування кожної людини. Саме завдяки корисним властивостям і доступності соків і сокової продукції Всесвітня організація охорони здоров'я включила її в рекомендації щодо збільшення кількості фруктів і овочів в раціоні харчування людини. Щоденний прийом соків може забезпечити організму добову потребу в корисних речовинах. Особливої актуальності вживання соків набуває в осінньо-зимовий період, коли організм людини найбільше потребує вітамінної підтримки. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | соки | en_US |
dc.subject | сокова продукція | en_US |
dc.subject | якість соку | en_US |
dc.title | Оцінка якості соків | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |