IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Бараненков, П. О.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2021-06-29T08:27:36Z
dc.date.available 2021-06-29T08:27:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22695
dc.description Бараненков, П. О. Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea / П. О. Бараненков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 348-349. en_US
dc.description.abstract Мета роботи – розробити рецептуру хліба з додаванням соку шпинату та оцінити перспективу застосування. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject пшеничний хліб en_US
dc.subject Spinacia Oleracea en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.title Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record