dc.contributor.author |
Бараненков, П. О.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-06-29T08:27:36Z |
|
dc.date.available |
2021-06-29T08:27:36Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22695 |
|
dc.description |
Бараненков, П. О. Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea / П. О. Бараненков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 348-349. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета роботи – розробити рецептуру хліба з додаванням соку шпинату та оцінити
перспективу застосування. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
пшеничний хліб |
en_US |
dc.subject |
Spinacia Oleracea |
en_US |
dc.subject |
хлібозавод |
en_US |
dc.title |
Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |