Короткий опис(реферат):
Глобалізація світового ринку харчових продуктів, запровадження нових технологій та
сировинних матеріалів на виробничих підприємствах харчової галузі, потребують
розроблення і впровадження єдиних міжнародних стандартів, які б знизили, або виключили ризики реалізації і споживання небезпечних, недоброякісних та шкідливих харчових продуктів споживачами.
Суть розробки, основні результати:
Бусел, О. В. Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова / О. В. Бусел, О. Б. Хребтань // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 349-351.