dc.contributor.author |
Оляченко, Т. Ю.
|
|
dc.contributor.author |
Щерба, Л. В.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-01T08:14:06Z |
|
dc.date.available |
2021-07-01T08:14:06Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22806 |
|
dc.description |
Оляченко, Т. Ю. Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски / Т. Ю. Оляченко, Л. В. Щерба ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 358-361. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою роботи є дослідження технології отримання кефіру з використанням
мікрофлори житньої закваски. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
технологія отримання кефіру |
en_US |
dc.subject |
кефір |
en_US |
dc.subject |
мікрофлора |
en_US |
dc.subject |
житня закваска |
en_US |
dc.title |
Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |